LA LENTITUD

Juliol 2015. Uns dies després de prendre possessió de govern, un dels temes que el nostre col·lectiu havia posat damunt la taula era la falta d’il·luminació de la rotonda. En les primeres setmanes de juliol es telefona amb el departament de carreteres de la Generalitat Valenciana per intentar donar solució.

A partir d’ací podríem enumerar els e-mails, telefonades i reunions que s’han fet, les dificultats que han anat sorgint amb l’empresa elèctrica, alguna errada administrativa que hi ha hagut en tot el procés… Un procés que s’ha allargat en el temps, tot i la bona voluntat i predisposició de les parts implicades.

Amb tot açò volem dir que els temps de l’administració, no són els temps que tothom trobaria lògics i productius per solucionar els problemes i que els processos s’allarguen molt i que cal estar molt damunt de cada tema, encara que es tarden 2 anys i mig per poder tenir la rotonda il·luminada (pocs casos coneixem com el d’aquesta rotonda que ha estat quasi sempre sense llum).

En fi, de vegades és desesperant poder solucionar els diferents reptes que té un Ajuntament, però almenys en aquest, al final si hem vist la llum.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *