pàrquing cotxes i camions

Al programa electoral de Compromís per Benifairó portàvem la necessitat d’habilitar un pàrquing de camions a l’entrada del poble, amb què descongestionar el trànsit i la imatge de camions escampats per diversos carrers, que de fet està prohibit.

S’ha firmat un lloguer dels terrenys situats a l’entrada del poble per valor de 4.000€ anuals on poden aparcar camions i cotxes. No es permetrà l’estacionament de camions dins del poble. D’aquesta manera hi haurà més places d’aparcament de vehicles, i enfront del poliesportiu es retirarà la línia d’aparcament fins a la vorera del magatzem de taronges.

L’accés al pàrquing, òbviament, és lliure per a tot aquell qui vulga deixar el seu vehicle.

Amb aquestes actuacions es pretén pacificar el trànsit a l’entrada del poble i acabar amb la imatge de camions repartits per molts carrers. Quan es realitze la reforma de la plaça del Pi, aquest 2018, s’hi realitzarà una reforma important de la circulació en direcció d’entrada i eixida del poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *