PLANS D’OCUPACIÓ ADHERITS PER L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna s’ha adherit a diversos plans d’ocupació i beques que amplien de forma temporal el personal que treballa per a l’ajuntament.

A banda dels treballadors de l’atur agrícola, que l’estiu passat va comptar amb 18 treballadors (9 al juliol i 9 a l’agost) ara amb els programes del NOU SERVEF, sota la direcció d’Enric Nomdedéu, en les pròximes setmanes s’incorporaran 6 treballadors durant un període de 6 mesos per realitzar diferents.

També, mitjançant el programa Avalem joves plus s’han adjudicat un total de 3 llocs de treballs dels programes EMPUJU i EMCUJU, de joves universitaris que estan realitzant tasques administratives o d’assessorament legal. Aquests becaris han agilitzat la pesada càrrega burocràtica que envolta l’ajuntament. Així mateix, hi ha una beca que s’utilitza per a la biblioteca i per als cursos de la memòria de gent major, i cursos de valencià.

Amb aquests programes, els ajuntaments, especialment els més menuts, tenen un recolzament amb treballadors que per falta de pressupost i o perquè l’ajuntament no pot contractar, es dóna un millor servei.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *