El maig de 2016 l’ajuntament va fer una consulta telemàtica a la població per fixar l’ordre de prioritats a l’hora d’invertir els PPOS de 2016. Van participar 210 veïns (un 16’05% de la població).

Passem a detallar resultat votació i quines actuacions s’han realitzat.


1. Reparar camins 91 vots. S’ha asfaltat la carretera del Rajolar (45.000€) i els camins Molí, Pastor i Castell (29,000€) més les millores que van produir la licitació (ermita i Cambro). S’han invertit molts diners en camins, sabem que les mancances encara són grans i es continuarà treballant en la mesura de les possibilitats.
2. Reforma plaça Pintor Sorolla 90. Ampliació escenari amb nova il·luminació i barana, i retirada de basseta. Acabat.
3. Reparar voreres 82 vots. En breu començarà a reparar-se algunes voreres del poble, esperant noves subvencions per ampliar a més carrers.
4. Restaurar el llavador 51 vots. S’ha demant una subvenció específica per a bens locals, que en els propers mesos sabrem la quantitat econòmica que ens han assignat.
5. Reparar la barana del Pi 32 vots Actualment és l’única mesura que no s’ha executat esperant al projecte integral de reforma de la plaça del Pi, PPOS 2017.
6. Pintar les senyals i enganxalls per als tancs de polvoritzar 23 vots. L’estiu passat es pintaren passos de vianants i marques vials, i aquest any s’ha fet a la carretera del rajolar i en uns pocs passos de vianants. L’enganxall de pulvoritzar ja s’ha instal·lat.


Per al PPOS 2017, s’ha realitzat un procés participatiu a l’escola i al poble per reformar la plaça del Pi. Des de compromís per Benifairó continuem buscant i aplicant fòrmules per participar a la vida pública, més enllà dels comentaris de bar, que no van enlloc, cal implicar-se en la vida pública des de les diferents opcions que existeixen.

Detall de l’enquesta sobre inversions 2016.