Inversions en camins rurals

Al voltant de 75.000 s’estan invertint asfaltant diversos camins del terme. La inversió principal se situa a la carretera del Rajolar. S’han asfaltat també un nombre important de camins que estaven molt deteriorats, i que pel seu ús necessitaven inversions importants. Aquestes obres es pagaran mitjançant 45.000€ del PPOS 2016 que s’ha destinat a millores en camins, a més del pla de camins i vials de la Diputació, amb un munt total de 30.000€. A aquestes xifres, cal sumar-li les millores proposades per l’empresa que va guanyar el concurs de licitació, que en total sumen 41.000€.

Amb aquestes obres es pretén arreglar o pavimentar camins, alguns com la carretera del Rajolar que comunica amb Simat molt transitats, i camins que fins ara eren de terra, o alguns trams deteriorats.

Aquesta elevada inversió tan necessària sabem que és insuficient, ja que el terme és molt gran i hi ha una gran xarxa de vials. En aquest sentit també es té previst demanar una subvenció de la Generalitat Valenciana.

El pròxim pla de camins viaris de la Diputació serà previsiblement per al bienni 2018-2019 amb què es completaran una altra sèrie de camins.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Miquel diu:

    El camí del rajolar ja está asfaltat; ¿y al camí del pla del castell, ja li toca enguany?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *