Encarem el nou curs polític amb la mateixa il·lusió i amb nous projectes per al poble. Una vegada passat l’estiu, amb les festes, escola d’estiu, piscina i el cicle de literatura a la plaça entre altres activitats, preparem els objectius per finalitzar l’any i començar el nou.

En aquesta tardor-hivern es licitaran i executaran les obres del PPOS 2016; carretera Rajolar, voreres, plaça mercat, i uns pocs camins rurals.

En breu, comencem a treballar en els nous pressupostos que volem que siguen més participatius, per això impulsarem una assemblea per recollir les prioritats dels veïns i veïnes.

També cal reprendre les accions per habilitar un pàrquing de camions a l’entrada del poble, posar enganxalls per a remolcs de polvoritzar, reparació de la piscina i obres en parcs i jardins.

Econòmicament, l’Ajuntament s’ha posat al dia amb les factures, disposant de suficients recursos per a despesses ordinàries, i es va amortitzant el volum dels prèstecs. En una propera entrada del blog en parlarem extensament sobre aquest tema.