Una vegada passades les eleccions del 26J informem sobre diferents assumptes.

  • Piscina. S’han fet obres de reparació i manteniment en la Piscina Municipal per valor de 1.800€ i s’ha detectat el punt per on perd aigua la piscina. L’obra que s’ha de fer és bastant important, pel que s’ha postposat per a després de l’estiu. També s’ha instal·lat una escala adaptada que ha costat 1.800€. La licitació pel manteniment, neteja de les instal·lacions, servei de socorrista, venda de tiquets, etc., és de 16.500€. Els passis enguany s’han modificat significativament a la baixa, el familiar, per exemple, passa de 90€ a 60.

  • Els treballs de jardineria realitzats per una empresa han suposat una despesa de 1.850€ que es paguen d’una subvenció de parcs i jardins.

  • Recordem que les borses de treball tenen una validesa de 2 anys, llavors, quan s’esgoten es tornaran a convocar. Es van convocar dues borses d’operaris, una en la que calia el carnet per poder portar el tractor, i una altra no calia este. Consulteu aquesta entrada del blog.

  • Escoleta. Com haureu vist s’ha pintat la façana exterior i arbres, donant un aire infantil a l’escoleta, a banda de mobiliari per a les aules. Aquest any la Conselleria d’Educació canviarà el bo infantDSC05167il (ajuda fixa que es donava per alumne matriculat) a una ajuda vinculada a la renda. Encara no hi ha instruccions des de la Conselleria, pel que a hores d’ara encara no se sap quins paràmetres de renda van a utilitzar, i per tant el preu de les mensualitats.

  • Escola estiu. Una empresa realitza l’escoleta d’estiu. Enguany només hi ha 2 beques de la Diputació, els quals realitzaran tasques de suport administratiu i socioculturals. L’ajuntament col·labora amb material didàctic, espais com l’escola, la piscina, el poliesportiu, i els 2 becats de la Dipubeca realitzaran algunes de les seues hores de pràctiques. Com l’ajuntament no disposa d’un animador sociocultural o monitor de temps lliure en plantilla, s’ha contactat amb diverses empreses d’animació per tal de realitzar una escola d’estiu amb totes les condicions legals: treballadors donats d’alta a la Seguretat Social, cobertura d’assegurança, etc.