Aquesta imatge ja no està a l’entrada del poble. Per fi els operaris de l’empresa Telefònica l’han llevat i tenim una entrada al poble més segura. Continuarem insistint perquè lleven també el pal que queda a la nova urbanització del carrer Jaume II. L’empresa insisteix a deixar el pal i fer una espècie del que ells diuen “orella”, és a dir, rodejar el pal amb una vorera. Des de l’ajuntament creiem que esta possibilitat és inacceptable, entre altres raons pel perill que comporta.

Dijous eixirà publicada la puntuació del servei de neteja i s’obriran les borses d’operaris de serveis. El dijous està previst la licitació del bar de les piscines, l’acte serà públic i podrà acudir el veí que vulga.

Hui dimecres comencen les feines de pintar la pista de futbet. La setmana que ve s’iniciarà la reparació i arranjament dels parcs infantils. Es restauraran els gronxadors i es posaran tanques de fusta -com les que hi ha al ravalet- a la plaça Pintor Sorolla, concretament on Històries de ratolinsestà el gronxador gran.

Al mes d’abril farem una sèrie d’activitats al voltant de l’adolescència, concretament unes xarrades que porten per títol “auxili tinc un adolescent”. També teatre familiar, però destinat sobretot al públic entre 13 i 18 anys

Recordem que la biblioteca està en marxa en horari de 16:30 a 18:30.

L’activitat cultural del poble continua. El dimartCARTELL.svgs venint tenim una actuació teatral per als més menuts, concretament per als xiquets de l’escoleta i els d’infantil. L’obra porta per títols Històries de ratolins. A més, el diumenge 13 tindre la presentació dels poemaris d’Àngel Martínez. A la presentació hi haurà un bon ramell, entre altres actors de la famosa sèrie de Canal9 “L’Alqueria Blanca”.