Despeses festes 2015

Fa temps vam comentar que publicaríem les despeses de festes. Com molts ja sabeu per altres escrits, totes les despeses de festes no s’inclouen dins la partida específica de festes dels pressupostos. Nosaltres, el que ací publiquem és el total, estiga o no estiga inclòs dins la partida específica. És a dir, ací trobareu el total d’allò que es va programar per a festes, el que s’incloïa en la programació.

Llevat d’unes poques coses del que es va programar, tota la programació, tant per a bé o com per a mal, és un treball de l’equip de govern anterior. Les properes festes, tant per a bé com per a mal, serà responsabilitat nostra, de l’actual equip de govern.

Al final del document hem inclòs la xifra total de les subvencions. Pel que fa al que es destina per a cultura del SARC, nosaltres no destinarem pràcticament tota la subvenció per a festes. La distribuirem en diferents actes al llarg de l’any.

Sobre quina era la situació que ens vam trobar ja n’hem parlat en altres llocs, inclòs als plens.

despeses festes IIdespeses festes IIb

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *