Aquesta setmana han començat les obres de soterrament de la línia telefònica a l’entrada del poble. Aquesta obra està inclosa dins del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació de València.

Pel valor de les obres, es podia adjudicar directament per part de l’ajuntament, però es va traure a licitació pública. A més a més, es va convidar als grups polítics a l’obertura dels sobres. No era necessari però creiem convenient que com més transparents siguen tots els processos que realitze l’ajuntament, millor per al poble.

L‘adjudicatària va ser l’empresa CADERSA, que també farà reparacions en carrers del poble i a les entrades ficarà passos elevats reductors de velocitat.

Per a l’altra obra inclosa en el pla de Diputació,la reforma dels vestidors del poliesportiu es va convidar a empreses del poble, essent l’adjudicatària More Amavall, empresa familiar vinculada al poble i que ja va realitzar la reforma de l’ambulatori.

Benifairó compta amb un nou vehicle policial des de la setmana passada, que es va adjudicar just abans d’eleccions. És un renting per a 4 anys. Es paguen 830€ mensuals, incloses IMG_0002assegurança, manteniment, kilometratge… 

No creiem que fora una necessitat quan l’anterior vehicle funcionava correctament.

Aquesta setmana hem sabut també que hem rebut 10.000€ de Diputació per a instal·lacions esportives i que l’anterior equip de govern va destinar a la compra de dues porteries, que eren necessàries.

El que hem de saber és que es gasten molts diners en el benestar del poble i que el manteniment i el bon ús de les instal·lacions depèn de tots, i potser, sabent quin cost tenen, prenguem consciència no sols del valor econòmic, sinó també diu molt de nosaltres com a poble.