Durant la pròxima setmana l’ajuntament portarà a terme una sèrie de reparacions en els camins de l’horta. No serà una actuació general, sinó de llocs puntuals on hi ha un alt grau de degradació. Els propietaris i treballadors de l’horta fa temps que reclamen este tipus d’actuacions. Comencem pel més urgent, i per a l’any que ve demanarem les subvencions corresponents per a la millora dels camins rurals del terme, que tanta necessitat tenen de millora.

La passada setmana van començar les activitats coordinades per l’ajuntament. És remarcable el nombre de matrícula de les activitats programades, algunes d’elles realment sorprenents. Divendres començà el teatre d’adults. No hi ha res que ens òmpliga més que ens conten com de contents estaven i com de bé s’ho van passar els qui participen en l’activitat. Al cap i a la fi, estem ací per a fer la vida més fàcil i plaent als veïns. A partir del dilluns comença la zumba i el pilates. Hem hagut de variar la ubicació de l’activitat per la gran quantitat de gent que s’ha apuntat. També el curset de pàdel està tenint bona cosa d’èxit, amb molts xiquets acomboiats. Totes estes activitat es sumen a les organitzades per les diferents associacions del poble: L’Entusiasta, l’AMPA, la Unió Esportiva, els jubilats, les ames de casa i Carites. TOT JUNT, UN POBLE QUE ES MOU!

Les pròximes setmanes ens tindran ocupats temes jurídics. Entre estos destaca l’estudi de les al·legacions del Pla Parcial del sector residencial R-C, les quals passaran pel ple de novembre. És un tema important, per la transcendència que té per al poble i per als afectats per aquest pla parcial.

Per descomptat, com cada setmana treballem en xicotets assumptes, que afecten molts pocs veïns, però que cal resoldre per un millor benestar de tots.