Aquests darrers dies hem vist com part dels treballs que es varen començar fa un temps, comencen a vore’s finalitzats.

La neteja dels jardins ja està realitzada, podeu comprovar com a la plaça Pintor Sorolla les bardisses presenten buits i un aspecte bastant escarransit. Ara no és època de plantar, així que cal esperar uns mesos per omplir aquells llocs on cal renovar les bardisses. Les palmeres de la plaça del País Valencià i les bardisses estan netes, i s’han llevat les plantes de la plaça 9 d’Octubre. En una enquesta realitzada a les xarxes, l’opinió generalitzada era que pagava la pena arrancar-les, opinió compartida pels tècnics consultats.

S’han netejat els arbres del carrer Sant Roc, però estos arbres no deixaran de ser un problema, i els veïns del carrer es mostren molestos per la tipologia d’arbre que tenen al carrer. Caldrà buscar una solució.

Les obres del Centre de Salut van a bon ritme, de fet, ja s’està treballant amb el trasllat dels mobles i els darrers retocs de l’obra. Esperem que en els primers dies de setembre ja estiga tot enllestit. També els treballs que anualment es fan a l’escola s’estan portant a terme amb temps suficient per poder tenir-ho tot preparat per al començament del curs.

Esta setmana s’ha obert el termini per apuntar-se al Voluntariat Ambiental, activitat que es realitza gràcies a un programa d’ajudes de la Conselleria. El termini per apuntar-se està obert fins el 27 d’agost. Les activitats es realitzaran en setembre. El programa està orientat a subvencionar projectes de voluntariat en la prevenció i vigilància contra incendis. Com a novetat d’este any, trobem que el projecte està coordinat i portat a terme per gent del poble.

L’equip de govern està bastant descontent amb la marxa de les obres del poliesportiu, que s’allarguen en el temps i no es finalitzen.

Com totes les setmanes, hem atés i solucionat problemes puntuals que afectaven alguns veïns.

A més, continuem treballant per confeccionar una “ordenança d’usos i costums rurals”. Com hem pogut comprovar des que estem al govern, molts veïns presenten queixes o suggeriments que sense aquesta ordenança tenen difícil solució. Esperem que s’aprove en el proper ple de setembre.

El diumenge es va celebrar la festa de Sant Roc, l’Ajuntament va aportar una ajuda de 300€ fent-se càrrec de la factura de l’empresa que va instal·lar el parc infantil.