El dilluns hi ha ple, a les 20’00h. A banda de les designacions de representants a diferents institucions i altres assumptes, la nostra posició en certs punts de l’ordre del dia és:

Canviar la periodicitat dels plens ordinaris d’un ple mensual a cada dos mesos. Creiem que un al mes és excessiu, i si és necessari fer-ne, estan les convocatòries extraordinàries. El fet de fer-los cada dos mesos comporta un estalvi respecte a les indemnitzacions que cobren els càrrecs electes.

Que els plens siguen en dimecres o dijous, a l’hora acostumada, a les 20’00h. Per així donar temps als regidors a demanar i rebre informació.

Reduir les indemnitzacions en un 50% per assistència a plens i a reunions informatives. Que s’unix a la proposta de convocar plens ordinaris cada dos mesos, amb què la reducció del que es destina als càrrecs electes és significativa. Perquè el mes que no hi ha ple no es cobra. L’alcalde passaria de cobrar 500€ al mes, a 250€ cada dos mesos.

Aprovació de la Modificació núm. 7 del PGOU. Ho aprovarem, però especificant que mentre estem al govern no consentirem aquestes situacions. Haver de modificar el PGOU per haver construït fora del límit que permet el PGOU i les ordenances municipals no anem tolerar-ho. La modificació es fa per legalitzar ampliacions de sòl ocupable de parcel·les industrials, de forma que passe del 75% al 85%.