Nou perfil de facebook i twitter; L’ajuntament estrena aquesta setmana els perfils oficials a les xarxes socials per seguir tota la informació que genera l’ajuntament. Pensem que les xarxes socials són una eina bastant efectiva de comunicació entre els veïns/es i l’ajuntament. A poc a poc anirem millorant també la pàgina web. Fer-ne una nova és una despesa que ara no es pot assumir i en canvi les xarxes són gratuïtes i la informació arriba ràpidament als usuaris. Tanmateix l’actual web és útil, però hem de modificar-la i carregar-la de contingut.

Activitats culturals: diumenge actuen a l’Auditori Municipal Andreu Valor i Maritxell Gené. Com es va anunciar, l’ajuntament cedix l’auditori, només es fa càrrec de la despesa d’Il·luminació. Les entrades i la gestió són a càrrec de www.valldigna.cat.

Comença escola esportiva i servei sociocultural; Per als xiquets i xiquetes en horari de 10:00h a 13:00h durant els mesos de juliol i agost. També es dediquen unes hores per atendre necessitats de tipus social amb persones amb un alt grau de dependència. Aquesta activitat ja es duia a terme els anys anteriors.

L’empastre de Telefònica; les grans empreses funcionen de forma que se’ns escapa al nostre enteniment. Per a les obres del vial davant del cementeri i magatzem de taronges, l’anterior grup de govern va demanar soterrar els cables de telèfon i retirada dels pals. La resposta palsva ser que no es podia. Ara, una vegada finalitzades les obres, ha vingut un enginyer per certificar que és perillós i que es procedisca al seu soterrament. No on estan els pals, que està preparat per a fer-ho, sinó a l’albereda. Si no es soterra allí on diuen no lleven els pals. La broma, uns 8.000€ a l’ajuntament, però creiem que s’ha de fer perquè és perillós i no és presentable tindre una entrada del poble així.

Festes: es continua treballant sense descans per organitzar, i sobretot renegociar el que hi ha contractat amb el pressupost, ja que excedix amb escreix. Quan estiga tota la programació tancada s’informarà de totes les despeses de festes.

Tanques del camp de futbol: l’empresari ens va dir, el dijous 25 de juny, que tardarien un 10 o 15neteja dies. Però ho vam negociar amb ell i dimarts van començar a instal·lar-les.

S’ha començat la campanya per millorar la neteja dels carrers, podeu llegir a l’enllaç sobre quins punts s’actuarà.

A més ens hem reunit amb associacions, empresaris, treballadors, … I hem buscat solucions a problemes puntuals, com ara de neteja, plaga de panderoles, contenidors, entre altres.