Com podreu suposar, esta primera setmana ha sigut per posar-nos al dia. Sobre el tema del traspàs de poder dedicarem un altre post. La distribució de les delegacions ha sigut la següent:

  • Mela Casanova: educació, joventut, sanitat i serveis socials
  • Raül Serra: agricultura-medi ambient, esport i festes
  • Josep Antoni Alberola: administració, urbanisme i cultura.

Mela serà la primera tinent-alcalde i Raül el segon.

Una de les primeres decisions preses és renunciar a l’execució del pla urbanístic del sector C. Creiem que és una mesura important per la transcendència que té per a un bon grapat de famílies, per a les finances de l’ajuntament, i en general per a tot el poble. En un altre post ja vam explicar el nostre posicionament al respecte.

Pel que fa a les reformes de les placetes, que es limita a l’albereda del Pi i al jardí de l’Hospital Romero, a este últim lloc hem aturat la instal·lació dels aparells de gimnàstica per a majors, per poder consultar amb l’associació de jubilats quin lloc preferixen. Creiem que el lloc on anaven a col·locar-se no era l’adequat i que tot l’espai de l’Hospital Romero s’ha de reservar per a l’escoleta infantil. De totes formes, ho consultem amb l’associació de jubilats del poble.

Estem dissenyant un pla per aconseguir un poble més net. Organitzar la neteja, col·locar papereres, fer una campanya de sensibilització, etc.

El treball ha sigut intens amb altres decisions, reunions amb els treballadors, resolució de problemes puntuals, respondre sol·licituds, negociacions que hem portant a terme i d’altres. Però sobretot, escabussar-nos en la ingent documentació de diferent tipus per poder tenir una idea acurada de l’estat actual de l’Ajuntament.