Divendres va ser un dia ben especial per a la gent de Compromís Benifairó. Vam organitzar la Festa Compromís, que va resultar un èxit de participació i ens va aportar una bona dosi de força i il·lusió per a encarar la campanya electoral.

A la vesprada vam tenir teatre infantil, amb l’actuació d’Amunt i Avall Teatre. Grup teatral de Xàtiva que va tindre al seu voltant a la major part dels xiquets del poble, els quals s’ho van passar ben bé. Com era una activitat dirigida per als més menuts, òbviament ens vam abstindre de fer cap proclama electoral. Veient l’èxit, i les caretes dels menuts durant

Actuació d'Amunt i Avall
Actuació d’Amunt i Avall

l’actuació, és fàcil preguntar-se per què aquestes coses no s’organitzen regularment per l’ajuntament. Ara que ja està ací el bon temps, per què no s’aprofiten més els espais com la Plaça del Pintor Sorolla, on, com vam comprovar, és ideal per aquest tipus d’espectacles? Més que els diners, és una qüestió de voluntat i/o de saber-ho fer.

A la nit vam tindre el sopar popular, on, així com en l’actuació teatral, es va aplegar un

Manel Gómez
Manel Gómez

munt de gent. Va superar les expectatives que teníem i vam haver de muntar més taules. Certament feia goig vore aquella quantitat de veïns! Començà el sopar amb un breu parlament de benvinguda de Manel Ciscar, membre de Compromís per Benifairó. La bona companyia i el bon ambient feren una vetlada realment agradable, on es feia evident com la política pot tenir, i deu tenir, una cara amable, propera i participativa.

Durant el sopar presentàrem la nostra llista electoral, moment en què Josep Antoni Alberola aprofità per adreçar unes paraules als assistents sobre el nostre projecte polític.

El so i la música van estar a càrrec d’Oscar Pellicer “DJ Nebot”.

DSC_0118Des de Compromís volem donar les gràcies a tots aquells que vau estar al sopar. Volem destacar que vam estar acompanyats pels companys de Compromís per Simat i de Tavernes, amb els seus candidats, Vicent Ribera de Simat i Jordi Juan, candidat i actual alcalde de Tavernes.

 

El divendres 15 a les 20’00h, miting central de campanya, on exposarem la nostra anàlisi de l’estat actual del poble, i, sobretot, les nostres propostes de futur.