Per què l’ajuntament fa un plànol permetent que existisca una parcel·la sense accés? Sí, una parcel·la sense accés, eixes coses passen a Benifairó!

Per què l’ajuntament paga amb diners públics la compra d’aquesta parcel·la, que tenint en compte els diners que deixa d’ingressar més els diners de la compra, li costa uns 190.000€? diners, cal recordar-ho, que ixen dels nostres impostos.

Per què l’ajuntament aprova millores per 53.000€ i no dóna cap tipus d’informació de quines són eixes millores?

Aquestes són les preguntes que qualsevol veí no beneficiat per aquestes decisions es pot fer. Trobar una resposta clara i convincent per l’equip de govern (PSOE) és complicat, i a més extraordinari, perquè no ho solen fer. L‘obscurantisme amb què es prenen les decisions i el menyspreu cap als afectats i als partits de l’oposició, als quals no els donen cap informació suficient ni abans ni després del plenari, caracteritza l’acció de govern. I quan es donen algunes dades, estes són estudiadament insuficients. Ens diuen que les millores estan pressupostades en 53.000€ i són per a llum. Ah, bé. Ells creuen que és suficient. Això és el mateix que no dir res. Què va a fer-se relacionat amb la llum? Faroles, infraestructura que no s’ha fet prèviament, … què exactament? La informació s’ha d’aportar completa: què és allò que va a fer-se, per què, quins són els costos desglossats de la millora, quina empresa ho realitza, quin ha sigut el sistema de selecció per elegir aquesta empresa, el contracte amb aquesta, terminis, etc. Ens diuen que això encara no està. No està i es passa pel plenari?! La millora va estar aprovada amb els vots a favor del PSOE i EUPV.

Que hi haja una parcel·la sense accés és senzillament estrambòtic. El problema s’origina fa bastants anys per no allargar el carrer l’Encobert. Si s’hagués fet, que era el que sembla més lògic, no s’haguera originat este problema i tindríem un disseny del poble més «racional». Però des de fa anys, el que beneficia el comú del poble NO és allò que té més pes alhora de decidir, sinó interessos completament particulars. Per a més despropòsit, l’ajuntament compra esta parcel·la. Ara, per a resoldre aquest problema, s’ha d’obrir un carrer que han de pagar els propietaris d’una futura urbanització. Carrer, que si s’hagueren fet bé les coses, no faria falta obrir ni hi hauria una parcel·la sense cap tipus d’accés. A quin preu ha de vendre l’ajuntament este terreny per a poder refer els 190.000 euros que suma el que ha deixat d’ingressar més el cost de venda?

De blau el carrer l’Encobert parcel·la

De roig la parcel·la que no compta amb cap tipus d’accés.