Posem en marxa la confecció del programa electoral per a les pròximes eleccions. Ho fem de forma participativa, perquè l’essència de la democràcia és la participació activa de la societat. Que siguen els ciutadans qui prenguen les decisions, i no una minoria conformada al voltant dels grups polítics.

Treballem de forma assembleària, amb grups temàtics que estudien les propostes que després són votades pel conjunt. Així és com hem dissenyat l’assemble del dissabte que ve. Formarem quatre grups que en torns treballaran els següents termes relacionats amb els espais públics i la sanitat:

ESPAIS PÚBLICS

  1. Neteja de carrers. Places i jardins. Manteniment d’edificis públics. Ermita, dipòsit d’aigua i altres espais.
  2. Poliesportiu. Pàrquing per a camions

SANITAT

  1. Centre de salut. Pediatria. Xerrades formatives diverses

PROPOSTES LLIURES

Aquesta serà l’estructura de l’acte: el públic assistent es dividirà en quatre grups, membres de Compromís per Benifairó passaran per cadascun d’ells per discutir els punts proposats, amb la tasca d’aconseguir un consens d’objectius mínims. Una vegada els temes de l’ordre del dia hagen sigut treballats per tots els grups, les propostes anotades seran sotmeses a votació i passaran a formar part del programa electoral de Compromís per Benifairó.

Amb aquest estil de treball, volem que la ciutadania dissenye com vol que siga Benifairó, que ella siga qui decidisca. Perquè junts tot ho podem!

Recordeu: dissabte 28 a les 19’30h a la Sala d’Exposicions