Compromís per Benifairó enceta una nova etapa amb un col·lectiu i un projecte renovat. La participació ciutadana, la transparència i la il·lusió per millorar la vida dels benifaironers marca les nostres passes cap a l’acció política.som

Des del valencianisme polític plantegem una política d’esquerres i ecologista. Oferim una alternativa política que il·lusione i refresque l’esmorteït ambient polític local. Una força de progrés que canvie l’estat actual del poble, que aporte noves formes de fer política. Creiem i practiquem una política honesta, transparent i participativa on cada veu té el mateix pes. Volem obrir espais de debat, perquè els nostres conveïns puguen participar, decidir i implicar-se en el benestar i el futur del nostre poble. Hem sigut i podem tornar a ser un poble entusiasta, que mire el present i el futur amb força i dinamisme. Des d’ací fem una crida a la ciutadania a participar d’un nou temps, d’unes noves formes, d’una rebel·lió que ens exigeix l’estat decadent de la política local. No ens deixem portar pel pessimisme i pels fets consumats, actuem! Perquè una altra forma de fer política és possible i necessària.

Per portar a terme aquest estil de treball no mancaran eines perquè tot aquell que vulga fer-nos aplegar suggeriments, problemes o iniciatives ho tinga fàcil, i poder així donar-los solució.

A les xarxes ens podeu trobar a

Facebook:

Compromís per Benifairó.

Twitter:

@CompromísBFR

Email:

benifairo@compromis.ws

I la nostra pàgina de Millorem Benifairó, on podeu fer les vostres propostes o denuncies.

Millorem Benifairó

Col·lectiu Compromís per Benifairó