Després d’haver-se celebrat la sessió ordinaria del  dia 7 d’octubre de 2013, COMPROMÍS, tal i com es va comprometre amb la gent de Benifairó a l’assemblea, vol informar al poble d’allò que va ocorrer al Ple.

 

Pel que fa l’ordre del dia, dir que per unanimitat, tots els grups van aprovar tots els punts de dia, excepte dos punts que es van incloure fora de l’ordre del dia, on la regidora d’EU, Rosana, es va abstindre.

 

A continuació, en precs i preguntes, el nostre regidor, Carles, fent referència al procés d’elecció de la borsa “que nosaltres no estem d’acord en un dels requisits que es demanava en l’oferta de treball per poder formar part d’esta borsa. Ja que es demanava el permís de circulació B+E i creguem que per portar el tractor més el remolque que hi ha en l’ajuntament, no fa falta este permís, que en el carnet B, ja hi ha prou, ja que estos no superen la TARA MÀXIMA permesa, deixant d’esta manera a moltes persones sense poder formar part d’esta borsa.

 

I ja per finalitzar, Carles, pregunta per la fàbrica de cartró que hi ha d’enfront de l’ermita, “esta ja té els permisos corresponents i la llicència d’activitats?” Ja que fa més d’un any que està oberta, i si, açò li ocorreguera alguna empresa xicoteta o qualsevol tenda del poble no l’haveren deixat obrir.