El passat divendres 20 de setembre, Compromís va celebrar una assemblea oberta per tal d’obrir un procés de renovació i un canvi en la dinàmica de treball.

carles_cors_assembleaW

Carles Cors, portaveu a l’Ajuntament: “hem volgut fer un moment de reflexió i de crida, en un moment complicat a nivell local i global. Aspirem a la renovació i a innovar en la forma de fer política. I este és un procés que no ha fet més que començar i que ens haurà de fer esmerçar molts d’esforç.

Primer que res, escoltant. Volem demostrar a la gent del poble que som un projecte polític obert, que escoltem a la gent, que volem fer-vos partícips dels vostres dubtes, problemes…”.

Per això des de Compromís busquem la implicació del poble, dels ciutadans, per construir la política que desitgem entre tots. Esta participació ha de ser entesa com un procés de comunicació directa, entre vosaltres i nosaltres perquè cadascuna de les vostres inquietuts ens importa.

És a dir, volem fer-vos entendre que les persones que representem Compromís estem a l’abast de totes i tots i que vos podem representar a l’ajuntament, podem ser veu, transmitint qualsevol problema que us sorgisca.

A més a més, a través d’estes assemblees també ens agradaria comptar amb la vostra opinió davant dels temes que es plantegen dins de l’Ajuntament, per tal que la nostra postura, en determinats aspectes, siga compartida i escollida per tots vosaltres.